Gezellig uitje SOL en SPE naar Beekse Bergen

Zaterdag 29 augustus was het jaarlijkse uitje van SOL en SPE. Dit jaar georganiseerd door Melanie, Bram en Bernadette, we gingen naar de Beekse Bergen.


Op vrijdagavond werden bij Bernadette thuis de lunchpakketjes verantwoord klaar gemaakt met handschoentjes en op afstand.  Daar werden door Pim, Iris H, William, Bram, Zipporah, Bernadette, Lianne, Tess en Ester voor 45 man broodjes gesmeerd, worstenbroodjes, krentenbollen, snoep en drinken ingepakt. En voor ieders veiligheid een mondmasker erbij om in de auto en park te gebruiken.
Op zaterdag was het om 10 uur verzamelen bij de Wetering. Na het uitdelen van de lunchpakketten en entreekaarten konden we met zijn allen vertrekken.
Na aankomst begonnen we met de autosafari. Daar zagen we natuurlijk diverse dieren. De giraffen vonden verschillende auto’s erg interessant en kwamen wel heel erg dichtbij. Een struisvogel blokkeerde de weg en veroorzaakte een file. En er was een kamelenrace gaande tussen de auto’s.
Daarna gingen we verder met de wandelsafari. In diverse groepen liepen we door het park. Sommigen deden ook de bootsafari. En ondanks de weersvoorspellingen hebben we alleen maar mooi weer gehad.
Om half 6 was het verzamelen bij de uitgang en reden we terug naar Lily in Loon op Zand waar we coronaproof friet en snacks gingen eten en nog even konden na kletsen.
Het was een erg gezellige dag. Een fijn begin van een nieuw muzikaal (school)jaar!

Sandra, William, Tess en Jinthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *