Sponsordiner

Op donderdag 10 oktober 2019 organiseren wij in samenwerking met De Rooi Pannen, centrum voor ondernemingsonderwijs in Tilburg, voor de zevende keer het befaamde sponsordiner van Sophia’s Vereeniging.

Met het sponsoren van één of meerdere stoelen voor dit diner ondersteunt u de muziekopleiding voor de jeugd, in het bijzonder het basisscholenproject en het instrumentenfonds, dat van groot belang is voor de gehele muziekopleiding van Sophia.

In 2017 hebben wij met de opbrengst van het sponsordiner groot onderhoud gepleegd aan ons slagwerk en dit daar waar nodig is vernieuwd. Tevens hebben wij gezorgd voor een goede bescherming zodat bij transport het slagwerk niet beschadigd raakt. Ook de jeugdopleiding heeft een financiële injectie gekregen; daarmee hebben we een aantal instrumenten kunnen aanschaffen terwijl er eveneens onderhoud is gepleegd.


Wij garanderen u weer een avond van prima culinaire kwaliteit muzikaal begeleid door muzikanten van het grote orkest van Sophia’s Vereeniging. Dit orkest is afgelopen jaar uitgeroepen tot Nederlands beste symfonisch blaasorkest dat om die reden in mei 2020 mag meedoen aan de Europese Kampioenschappen in Amiens (Frankrijk).

Het sponsordiner zal plaatsvinden in een sfeervolle ambiance. Studenten van De Rooi Pannen verzorgen het diner en de bediening. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *