Surprise bij SOL en SPE 2021

Vrijdag 26 november 2021.  Hè, hè, we hebben de surprises nog net samen gezellig kunnen uitdelen en uitpakken. Maar het had weer wat voeten in de aarde.

Oorspronkelijke plan: 26 november 19.30 uur surpriseavond bij Bernadette thuis. Vrijdag 12 november, neen neen, toch niet, er mogen maar 4 mensen bij iemand binnen per dag.

Geen probleem: we gaan het gezellig avondje op de Blokkendoos vieren. Dat kan, als er geen nieuwe maatregelen komen.

Woensdag 24 november: neen, neen, toch niet: geen externe groepen op scholen.

Uh, oh ja, De Wetering, oh oh, om 20.00 uur is de horeca dicht, dan kunnen we niet meer eten of drinken na achten. Beginnen we maar eerder.

Dus uiteindelijk: Surpriseavond SOL en SPE 2021 in De Wetering van 18:00 uur tot 20:30 uur. Gelukkig wil en kan iedereen die meedoet meewerken.

De rest is al bekend van vorig jaar:

In de Grote Zaal van de Wetering is er genoeg ruimte voor Amber, Giedo,  Jinthe, Lianne, Manon, Mees, Meike, Sofie, Tess, Tessa M, Valérie.

Bakjes voor zoet en bakjes voor zout, opscheppen (met eigen lepel) of uit de zakjes halen maar. Het heerlijk avondje is gekomen.

Manon en Tess zorgden voor de sportieve, competitieve noot van de avond. Spelletjes als Galgje, (UITERAARD) Pepernoot proppen, Sint-memorie, Voor wie is de surprise? en nog veel meer zorgden voor de nodige hilariteit. Twee teams streden om de eer en een traktatie van de Sint, maar vooral was het superleuk.

Wat een prachtige surprise weer. MacDonalds , een duikoutfit, poes en fluit , vanalles aan moois kwam er langs.

Het was hard doorwerken om op tijd klaar te zijn, maar het is weer gelukt, met dank aan Manon en Tess voor het heerlijk leuk avondje en De Wetering voor de ‘Last Minute Surprise Mogelijkheid’.

Op naar een hopelijk ‘wel zoals gepland zijnde’ surprise avond 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *