Sint bij SOL en SPE

Vrijdag 27 november 2020. Neen inderdaad, het is niet hetzelfde als anders, dat weten we nu onderhand wel, maar………… het blijft gewoon wel gezellig. Beetje creatief, beetje hulp van De Blokkendoos en dan kan het toch een mooie surpriseavond worden.

We worden al aardig bedreven in bedenken hoe iets uitgevoerd moet worden conform alle maatregelen en ook de winkeliers spelen er goed op in.

In de aula van de Blokkendoos is er genoeg ruimte voor Amber, Giedo,  Janna, Jinthe, Lianne, Linda, Manon, Meike, Tess, Tessa M, Valérie en Victor.

Bakjes voor zoet en bakjes voor zout, opscheppen (met eigen lepel) of uit de zakjes halen maar. Het heerlijk avondje is gekomen.

Linda en Lianne zorgden voor de sportieve, competitieve noot van de avond. Spelletjes als Raad de Geheime Noot, Pepernoot proppen, Zaklopen, Beeld een woord uit, Neurie een lied en Raad het of niet, Teken een Woord zorgden voor de nodige hilariteit. Twee teams streden om de eer en een traktatie van de Sint, maar vooral was het superleuk.

Geen bezoek van de Goedheiligman en zijn piet dit jaar, maar dat begrepen we wel.

De surprises waren er niet minder om.

Prachtige maaksels kwamen er langs, zoals een mooie rode M&M, een zwembad (foto), een prachtige voetbal (foto), een hond en een poes, een boek en nog veel meer. Er was duidelijk hard gewerkt om er iets van te maken.

Het was een geweldige, gezellige, ontspannen, genieten avond. Op naar Sint 2021. We blijven er iets van maken.