Op Maat 2019

Een mooi begin van een nieuw jaar.

Zaterdag 17 augustus komt een groot aantal leden van SOL en SPE bij elkaar om op een gezellige, ontspannen manier het nieuwe muziekjaar in te luiden en tevens bij te praten na de vakantie. Leuke verhalen genoeg na de vele mooie vakanties die de leden gehad hebben.

Deze keer wordt de OPMAAT bij Lily’s gehouden. Gastvriendelijke mensen daar (zo heeft ook het GHO al mogen ontdekken op de eerste repetitieavond), alle ruimte om iets te doen, eten en drinken worden goed verzorgd, kortom: prima formule.

De Marjoleinen en Henrike hebben het heft in handen bij deze OPMAAT en zij bedachten een enige echte heuse SOLSPEpubquiz. Eerst moest er een naam voor ieder team bedacht worden door de teamleden zelf, dat lukte prima. De creativiteit is duidelijk zichtbaar in: Sollebollekus, Sophia’s Quiz Kampioenen, OrkestOpMaatjes, De Muzieknootjes.

Voor elk wat wils en voor iedereen om mee te doen, niks te moeilijk, niks te zwaar, superleuk dus.

Muziek herkennen, logo’s weten, suikerklonten-toren-bouwen, sprookjes uitbeelden (hilarisch met een geweldige act van onze Dennis, die een prachtige Sneeuwwitje speelde met een magistrale doodsval na het eten van de appel) en natuurlijk ook een gedeelte SOPHIA-weet-vragen.

Hersenkraken, behendigheid, creativiteit, muzikaliteit, het zat er allemaal in. Lachen, samen denken, samen werken, wat een teams!!

Natuurlijk kan er maar 1 de echte winnaar zijn en dat was het team van Dennis, Jinthe, Mirthe, Sandra en Tessa Moonen, oftewel de Muzieknootjes.  Zij ontvingen een gouden medaille en een wisselbeker. Hulde aan het team.

Na deze ontspannen SOLSPEpubquizmiddag goed verzorgd met drinken en iets lekkers, werd er gezamenlijk nog een hapje gegeten en ging eenieder voldaan naar huis.

Met dank aan de Marjoleinen en Henrike voor een heel gezellige OPMAAT. En we weten: Never change a winning team en dat geldt ook voor de organisatie……….

Bernadette