Koffieconcert 02-02-2020

Op een natte, kille zondagochtend met een prachtige datum werd in de niet -zo-warme (de deur naar het schermpje om de verwarming aan te zetten was hermetisch gesloten) Blokkendoos enen hartverwarmend slagwerk-koffieconcert gehouden.

De ochtend werd geopend door SPE onder leiding van Bart Holleman. Zij deden hun nieuwjaarsprogramma van vorige week dunnetjes over met Quadrofonica, Soundtrack Souvenir en Bucket Song.  Helena van Dommelen deed na 1 repetitie met SPE al volop mee. Supergoed gedaan Helena en welkom bij de club.

Na drie nummers van SPE was de beurt aan de individuele leerlingen. Met nieuwe docent Niels de Waard hadden ze een leuk programma voorbereid. De geluidsinstallatie van het ‘oude’ sinterklaascomité kwam goed van pas, de muziek kon afgespeeld worden via de boxen waardoor de slagwerkers supergoed konden horen waar ze bij mee moesten spelen op drumstel of marimba.

Een gevarieerd programma passeerde de revue. Van Pirates of the Caribbean (The medaillon calls op marimba) tot Crazy in love (op drums).

Enthousiaste leerlingen, enthousiaste docent en dirigent. Join deze leuke groep zou ik zeggen.