Het Drie Dorpen Concert

Zaterdag 26 maart was het dan eindelijk zo ver, we mochten weer! Na wat voelde als een hele lange periode van op en af mogen repeteren, maar niks om naar toe te werken, hadden we dan eindelijk weer een echt concert op de planning staan! Maar hoe moest dat ook alweer? Samen repeteren, zorgen dat je er vaak genoeg bent en dan ook nog een zo goed mogelijk resultaat neerzetten? Het voelde niet als de perfecte voorbereiding, maar we bleken het toch niet helemaal verleerd!

Die zaterdagavond mochten we ons melden in ‘T Moaske in de Moer. Samen met Middenorkest Harmonie Kaatsheuvel en Muziekvereniging St. Joachim uit de Moer hadden we een avondvullend programma. SOL beet het spits af en vulde de zaal met een afwisselend programma van Jupiter Hymn, Best of Beethoven, Manic Metronome, Chester’s Chase, Music from frozen, Disney’s Magical Marches en Bohemian Rhapsody.

Na een korte pauze was het de beurt aan het middenorkest van Harmonie Kaatsheuvel dat voor ons het bekende Shut up and Dance, Les Miserables, Tales of Scotland en Blues Brothers liet horen. Als laatste konden we genieten van St. Joachim met nostalgische nummers als KLM mars, Tango Malango, Perfect van Ed Sheeran en Waltzing with Strauss.

En natuurlijk sloten we geheel in traditie gezamenlijk af met het inmiddels onmisbare Brabant van Guus Meeuwis.

Het was misschien weer even inkomen, maar eerlijk is eerlijk, gezellig was het zeker en wat ontzettend fijn dat het weer kan! Op naar de volgende!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.