Een nieuwe Lente een nieuw begin!?

Al een jaar is het zeer wisselvallig en dan heb ik het niet alleen over het weer. Zo liepen Sandra en ik door de sneeuw om de carnavalstraktatie bij (bijna) iedereen persoonlijk af te geven, zo lopen we zonder jas onder een heerlijk zonnetje om de SOLlers en SPE’ers een paasgroet te bezorgen.

Zo zijn we lekker muziek aan het maken en zo is het stop. Het duurt nu echt wel heel lang. En eerlijk, het wordt er dan toch niet gemakkelijker op om te blijven repeteren zonder doel en zonder nieuwe muziek. Als je les hebt, heb je je wekelijkse doel en dan is het al lastig om met alleen online lessen de lol en moed er in te houden, maar zonder de les, moet je echt doorzetten, het echt voor jezelf en de toekomst doen. Niet makkelijk. Goed oefenen, zou ‘ons Ton’ zeggen, maar dat valt nog niet mee…..

Bij SOL en SPE proberen we toch wat contact te houden doormiddel van de wekelijkse online-bijeenkomsten, hetzij met een zelf muziekmaken-quiz hetzij met een andere quiz en natuurlijk even bijkletsen. Maar het is te merken dat veel mensen het online-leven toch beu zijn. Wat fijn om dan velen weer eens in levende lijve te zien en spreken bij de rondgang in het dorp met de paasgroet.

(Jammer heren van het mannenkoor, geen paaseitjes voor jullie deze keer, hopelijk in 2022 wel weer!)

Volhouden maar met z’n allen en er het beste van maken.

Op naar betere tijden.

Groetjes aan iedereen namens de SOLlers en SPE ‘ers, Bernadette