Concert Koninklijke Sophia’s Vereeniging i.s.m. de Amsterdamse Tramharmonie

Op zaterdag 12 november heb je de kans om niet één, maar twee fantastische orkesten te komen beluisteren in de NedPho-Koepel in Amsterdam! We hebben natuurlijk altijd veel zin om een concert te geven. Maar dit keer wordt het extra bijzonder, omdat Koninklijke Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand bij ons te gast is. 

De Tramharmonie bijt het spits af, met een grote dosis energie, passie en muzikale flair zoals jullie van ons gewend zijn, vullen we de koepel met uitdagende klanken. Het tweede gedeelte van de avond neemt Koninklijke Sophia’s Vereeniging plaats op het podium.

Dit symfonisch blaasorkest behoort al tientallen jaren tot de top van de blaasorkesten in Nederland en speelt in de concertdivisie van de KNMO. En ze komen niet alleen naar Amsterdam. Ze nemen trombone-talent Tim Ouwejan mee. Tim is pas 22 jaar oud en heeft het al ver geschopt. Hij speelde mee in diverse professionele orkesten, hij maakt deel uit van de academie van het Concertgebouworkest. En hij is benoemd tot solo-trombonist van het Radio Philharmonisch Orkest. Wij zijn benieuwd, jij ook?

Programma Sophia:
Traveler van David Maslanka

Mouvements frénétiques van Alexandre Kosmicki

T-bone Concerto van Johan de Meij, solist: Tim Ouwejan

Kaarten:

www.tramharmonie.nl