AVONDVIERDAAGSE 2019

En weer hadden we geluk. Wie zegt er dat wij in een nat land wonen? In al die jaren (en dat er zijn er intussen al behoorlijk wat) dat ik de vierdaagse mee ‘in blaas’ is het 1 keer voor gekomen dat we binnen moesten zitten vanwege de regen en al die andere keren zaten we als SOL gewoon lekker op het plein bij de Wetering de wandelaars en ‘inhalers’ vrolijk buiten gezellige muziek toe te spelen.

Zoals de foto toont was zelfs de temperatuur ok. De eerste wandelaars lieten zich al even na 19.30 uur bij de Wetering huldigen hetgeen ons deed besluiten dan ook maar te beginnen met muziek maken. Rond 20.00 uur hoorden we onze gewaardeerde collega’s van Concordia aan komen marcheren en stopten wij met onze muziek.

Gezamenlijk speelden wij (onderhand traditie geworden) Brabant waarna wij nog een half uurtje verder speelden voor de binnenkomende groep wandelaars.

Geweldig om te zien hoeveel mensen die vier dagen benutten om te bewegen (nu nog gewoon te voet of met de fiets naar de Wetering komen in plaats van met de auto……)

Het was weer een succes deze 4-daagse.

En wij? Wij gingen naar binnen en maakten nog een uurtje muziek voor onszelf en het concert van 16 juni.

Voor volgende jaar staat hij al weer in onze jaarplanning!

Groetjes, Bernadette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *