Bart Holleman

Bart Holleman werd op 23 oktober 1991 geboren te Goirle. Al op jonge leeftijd is Bart begonnen met drummen. De eerste drumlessen kreeg hij van Mark van Tilborg. Later volgde Bart ook nog les bij Piet Driessen en Cobi Bol.
Op het Willem II College te Tilburg heeft Bart de Muzische Afdeling gevolgd, een speciale afdeling voor jong talent, waarna hij doorstroomde naar de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Aldaar heeft Bart de vooropleiding klassiek slagwerk afgerond om vervolgens Docent Muziek te gaan studeren. Daar volgde Bart lessen bij onder andere Peter de Vries, Marcel Andriessen en Frans van Grinsven. In 2014 is Bart afgestuurd met een 9 voor zijn musiceer vak en een 7,5 voor zijn afstudeeronderzoek

Via Piet Driessen heeft Bart de slagwerkgroepen en de harmonie ontdekt, iets waarin hij vandaag de dag nog erg actief is. Zo speelt hij als vast lid bij “Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning” te Goirle, “Koninklijke Harmonie Orpheus Tilburg” en de “Samba Band Gamberro”. Daarnaast geeft Bart lessen op drums, kleine trom en melodisch slagwerk.

Door middel van het Basisscholenproject van “Sophia’s Vereeniging” heeft Bart het SPE leren kennen. Sinds september 2014 geeft Bart hier ook leiding aan. Bart streeft er naar om een gevarieerd slagwerkprogramma aan te leren, zodat de slagwerkers meer leren dan alleen maar marsen.

In het dagelijkse leven studeert Bart, naast het geven van muziekles, ook nog voor docent wiskunde aan de Fontys Hogescholen. Wanneer hij die opleiding heeft afgerond hoopt Bart aan de slag te kunnen als muziek- en wiskundedocent in het voortgezet onderwijs.