Reserveer uw kaarten voor het nieuwjaarsconcert in het Eftelingtheater.


Op woensdag 10 januari 2018 vindt opnieuw een speciaal nieuwjaarsconcert plaats speciaal voor leden van Rabobank De Langstraat. Al vijf keer eerder was Rabobank betrokken bij de organisatie van het nieuwjaarsconcert. Vorig jaar vond voor de eerste keer dit bijzondere concert plaats in het Efteling Theater. Ook dit jaar vormt het Efteling Theater het prachtige decor. Het concert wordt ditmaal verzorgd door het symfonisch blaasorkest van Koninklijke Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand.

 

 

Afbeelding14pngProgramma

Het repertoire van het orkest is zeer divers: van speciaal voor blaasorkest gecomponeerde werken tot bewerkingen van orkesten als Strauss en Mahler, van licht-klassieke muziek, tot operatie en amusementsmuziek. De invulling van het nieuwjaarsconcert blijft uiteraard nog een verrassing, maar zal ook zeer divers zijn. Het streelt oren én ogen en is voor jong en oud interessant. Ook voor wie geen ervaring heeft met dergelijke concerten.

Koop nu uw kaarten!

Het nieuwjaarsconcert vindt plaats op woensdag 10 januari 2018 in het Efteling Theater in Kaatsheuvel. Uw toegangskaart kost slechts € 19,50 en bestelt u via onderstaande link. Wees er snel bij; het betreft een eenmalig concert en vorig jaar was dit concert binnen één week uitverkocht.

Bestel hier uw toegangskaart voor het nieuwjaarsconcert