Afsluiting cursusjaar bij de BSO

Deze kanjers sloten op 3 juni jl de cursus Muziek bij de BSO 2019-2020 af.
Het laatste blok was gewijd aan een ontdekkingstocht langs diverse instrumenten. Als ware professionals bespeelden ze alle verschillende instrumenten die gepresenteerd werden door juffrouw Femke en de muzikanten die met hun instrument naar de les kwamen.

Afbeelding1
Afbeelding2

In de voorafgaande blokken hadden de leerlingen van groep 1 tot en met 3 letterlijk (met boomwhackers, allerlei instrumenten en zingen en bewegen) en figuurlijk gespeeld met thema’s als bijvoorbeeld Griezelen en Monsters, Dieren , Gekke Liedjes en Wat je later worden wilt. De leerlingen van groep 4 tot en met 7 hebben kennis gemaakt met wat muziek maken inhoudt, ze gingen ‘aan de fluit’ op kleurige blokfluiten, maakten kennis met het notenschrift, leerden canon zingen en ontdekten wat muziek maken en luisteren allemaal inhoudt. Ook in schooljaar 2019-2020 zal de cursus Muziek bij de BSO (mits voldoende aanmeldingen) worden gegeven, dan met thema’s als ‘Hout’, ‘Koper’, ‘Slag’ en ‘Snaar’. Je hoort erover, leert er over, doet er iets mee en ontdekt heel erg veel!!
Zin om dit ook mee te doen? Geef je dan op bij Bernadette Essers-Jacobs, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 0416-363235
(Voor meer informatie, zie de www.sophiasvereeniging.nl, onder Opleiding of bel of mail