Klapstoelenconcert Sophia 2018

De vakantie begint weer met het Klapstoelenconcert van Koninklijke Sophia’s Vereeniging!

Traditiegetrouw organiseert Koninklijke Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand het “Klapstoelenconcert” aan het begin van de vakantie. Het openluchtconcert wordt opgedragen aan de inwoners van Loon op Zand als dank voor hun jaarlijkse steun.

Lees meer

Nieuwjaarsconcert

Op zondag 21 januari 2018 vindt weer het traditionele Nieuwjaarsconcert plaats in de Wetering in Loon op Zand. Aanvang 14:00 uur.

Zowel SPE, SOL als het Harmonieorkest treden op.

Lees meer

Sponsordiner

combizijklein1

Koninklijke Sophia's Vereeniging organiseert samen met De Rooi Pannen een sponsordiner. De opbrengst komt volledig ten goede aan het instrumentenfonds van de Muziekopleiding van Sophia’s. Uit dit fonds worden instrumenten aangeschaft, vinden revisies en/of onderhoud plaats zodat onze jeugdige muzikale (nieuwe) leden de muziekopleiding kunnen blijven volgen.

Lees meer

Klapstoelenconcert 2017

Maandag 10 juli 2017 sluit Sophia’s Vereeniging het muzikale jaar weer af met het traditionele Klapstoelenconcert. Tijdens dit concert laten alle geledingen van de vereniging van zich horen: Sophia’s Percussionensemble, Sophia’s opleidingsorkest en het Harmonieorkest.

 

Lees meer

In memoriam Ad de Jong

Zaterdag 27 mei bereikte ons het trieste bericht dat Ad de Jong op 77-jarige leeftijd was overleden. Ad was al geruime tijd ziek, maar, zoals zo vaak, het moment van overlijden komt toch altijd onverwacht. Zo ook nu.

 

Lees meer

De vakantie begint met het klapstoelenconcert van Sophia!

Traditiegetrouw organiseert Koninklijke Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand het “Klapstoelenconcert” aan het begin van de vakantie. Het openluchtconcert wordt opgedragen aan de inwoners van Loon op Zand als dank voor hun jaarlijkse steun.

Lees meer

Verkoop jubileumboek, dvd en wijn

U kunt online de volgende zaken bestellen: Het boek "150 jaar Sophia's Vereeniging", de dvd "150 jaar passie voor muziek", en de wijn "Vin Rouge de Sophie", zowel per fles als doos. U kunt op diverse manieren online de betaling verrichten. Alle artikelen zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Afsluiting jubileum jaar met spetterend nieuwjaarsconcert

Het nieuwjaarsconcert, de traditionele opening van het jaar, had dit keer een bijzonder tintje, nl de afsluiting van het jubileumjaar, het 150-jarig bestaan van Sophia's Vereeniging. In een sfeervol aangeklede sporthal van "De Wetering", welke tot de laatste stoel gevuld was, presenteerden alle geledingen van Sophia zich.

Lees meer

Nieuwjaarsconcert & Presentatie Jubileumboek 150 jaar Sophia’s Vereeniging

De officiële afsluiting rondom het 150-jarig bestaan van Koninklijke "Sophia's Vereeniging" heeft plaatsgevonden tijdens het traditionele Nieuwjaarsconcert op zondag 25 januari jl.
Een jubileumjaar met vele hoogtepunten waarbij de jubileumweek van 18 t/m 25 mei alle verwachtingen overtrof, waarbij het concert in het Efteling Theater met als eregaste Koningin Máxima het absolute hoogtepunt was.

Lees meer

Jubilarissen Sophia gehuldigd

Veel gouden, zilveren en koperen jubilarissen in het jaar van het 150 jarig jubileum van de Koninklijke Sophia's Vereeniging. Op zondag 12 October jl was de grote zaal van De Wetering gezellig ingericht met ruime tafels en stoelen voor de familieleden van de jubilarissen en andere belangstellenden. Het was er gezellig druk te noemen.

Lees meer